Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

Ismo jiggen

Ismo Jiggen är helsvenska jiggar som är handgjorda i Värmland. Det här är jiggar med en mycket fin finish, hållbart gummi och färger som inte smetar av sig.

Helsvenska jiggar som är handgjorda i Värmland.

Ismojiggarna görs i lite andra färger än många av de fabrikstillverkade jiggarna. Detta gör att man lätt hittar något ur Ismo-sortimentet att komplettera lådan med. Inte minst de genomskinliga färgerna som Shyguy. Eller Ninnimeister, designad av Ninni Hedberg och som ofta lockar gösen till hugg även i sjöar där ingenting tycks fungera.

Testa en Ismo Jigg från Värmland du också!

Ismo Jiggen Zandy är en vertikaljigg av rang som årligen lurar upp monstergösar och stora gäddor. Finns i tre storlekar där Small 14cm och Large 19cm har bröstfenor som gungar förföriskt i vattnet medan XL 23cm saknar dessa.
Ismo Jiggen Tail är en specialare med sin breda stjärt. Är ibland grymt effektiv vid pelagiskt prickskytte där den breda tailen dels blir en fin siluett och dels lockar attraktivt när den gungar långsamt i vattnet. Fiskas bäst med försiktiga rörelser med spötoppen.

Ismo Jiggen Shake är en klassisk shadjigg, främst lämpad för spinnfiske, som har många supersize gösar på sitt samvete. Men är även en grym jigg för storabborre och som downsizebete vid gäddfisket. Den har varit borta några år men vi har tagit tillbaka den på allmän begäran.

Vill du komma direkt till lösa beten så klicka på någon av dessa länkar. Handgjorda beten,  JiggarJerkbaits, Swimbaits, TailbaitsWobblerVibrationsbeten, Ytbeten, Gäddspinnare, Spinnare, Skeddrag, HavsfiskePowerBait, Gulp, Trollingbeten

Behöver du lekanden, tafsar, sänke, det som går åt hela tiden så klicka här. Till tillbehören

Kanske skall vara något att lägga betena i då tar du och klickar här. Till boxar och lådor

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon Vardagar: 054-54 30 00

Telefon Lördagar: 0565-711 600

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart