Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Vinterfiske

Vinterfiske - allt du behöver för ditt fiske under vintern

Vinterfiske är för många årets höjdpunkt. Att kliva ut på den blanka isen medan solstrålarna kämpar sig tappert över de snötyngda grantopparna. Höra knastret från isbroddarna och känna hur den klara kyliga luften biter i ansiktet. Fräset från borret när det bryter igenom isen och känslan i fingrarna när den tunga pirken gör sina första lockande rörelser nere i det mörka vattnet. Det är balsam för själen….

Vi har det du behöver

Vi säljer allt från isborrar till pimpelspön och annat som du behöver för ditt isfiske. Produkter och tillbehör som underlättar ditt pimpelfiske. Betesaskar för mormyskor, pirkar och rödingblänken. Värmepaket för händer och fötter. Isdubbar och kastlina för din säkerhet på isen. Isbroddar - säkerhet- inga brutna ben. Nappindikatorer för mormyska. Maggotburk och isolerad ask för maggot. Isbill - för de stora hålen till mjärden.

Det finns massor av tillbehör till isfisket listan går att göra lång.

Vinterfiske blir mer och mer populärt

Vilket vi inte tycker är så konstigt. Vinterfisket är både kul och spännande. Dessutom är det en ganska billig sysselsättning som är nyttig för både kropp och själ. Fisket från isen kan riktas in mot ett flertal arter och även om abborren är den vanligaste arten är det många som även pimplar efter röding, öring och regnbåge. Lakepimpel är en gammal tradition som heller inte ska glömmas bort.

Vinterfiske är kul!

Pimpelfiske är den vanligaste metoden vintertid och är i grunden ett ganska enkelt fiske. Du behöver ett isborr, en pimpelsticka och några pirkar, det är allt. Då kan man ha ett framgångsrikt fiske efter abborre, röding, regnbåge, sik och många fler arter.

Vill man specialisera sitt vinterfiske lite mer finns ett digert utbud av både tekniker och produkter till dessa att välja bland. Mormyska är en sådan speciell teknik med små beten och nappindikatorer i spötopparna. Varpfiske en annan. Bland beten finns dels de vanliga vertikalpirkarna men även balansare, rödingblänken, mormyskor stora som små, tafspirkar och mycket mer. Inom vinterfisket finns en hel del att välja på! Ismetet kommer starkt och är otroligt roligt att hålla på med. Ett fiske som ständigt utvecklas där man siktar på nya arter som gös, abborre, lake, öring, regnbåge med mera. När de gäller ismetet är det ofta de riktigt stora individerna man riktar sitt fiske mot. Här används borrar med stor diameter och kraftiga spön. I vårt sortiment har vi allt som behövs för att just du ska lyckas med ditt ismete.

När det gäller vinterfiske är det bra att tänka lite extra på säkerheten. Vi har det som håller dig trygg på isen som livlinor, isdubbar, isgaloscher, flytplagg och värmande kläder.

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon Vardagar: 054-54 30 00

Telefon Lördagar: 0565-711 600

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart