Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Vinterfiske / Pimpelkrok

Pimpelkrok

Pimpelkrok finns i ett nästan enormt utbud av olika färger, storlekar och utföranden. De vanligaste modellerna är trekrok och enkelkrok, självklart i olika storlekar. En bra krok till vinterfisket ska precis som vid allt annat fiske vara sylvass och tålig. Stålet ska vara tunt men ändå starkt och spetsarna ska hålla skärpan på ett bra sätt.

Vi har det du behöver

Vi säljer allt från isborrar till pimpelspön och annat som du behöver för ditt isfiske. Produkter och tillbehör som underlättar ditt pimpelfiske. Betesaskar för mormyskor, pirkar och rödingblänken. Värmepaket för händer och fötter. Isdubbar och kastlina för din säkerhet på isen. Isbroddar - säkerhet- inga brutna ben. Nappindikatorer för mormyska. Maggotburk och isolerad ask för maggot. Isbill - för de stora hålen till mjärden.

Det finns massor av tillbehör till isfisket listan går att göra lång.

Pimpelkrok - Vassa, starka, färggranna!

En pimpelkrok kan även vara helt bar och då kan man med fördel använda maggot eller blodmask för att trigga abborrarna till hugg.

Testa gärna lite olika krokar i ditt eget vinterfiske. Många gånger blir man ordentligt förvånad när man upptäcker hur mycket det kan göra med rätt färg och storlek på kroken. 

Limkrok är en krok med en kula av lim på. I limmet har det blandats färgpulver vilket gör att färgkombinationerna kan varieras i det oändliga. Limkulan och dess färg blir då en huggpunkt för den jagande fisken och många gånger behöver inte kroken agnas med till exempel maggot. Det finns även varianter med självlysande färg inblandat vilket ofta fungerar mycket bra i mörkret under isen.

Garnkrok har istället en tofs av garn, hår eller flashmaterial. Den kan också vara en kombination med en färgad limklick som håller garnet på plats. Garnkroken har den fördelen att doft sätter sig i garnet, till exempel från blodmask. Man kan också spruta doftspray på dessa krokar som då håller lukten kvar längre.

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon Vardagar: 054-54 30 00

Telefon Lördagar: 0565-711 600

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart