Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Flugfiske / Flytmedel till flugfiske / Loon Top Ride white flytmedel

Loon Top Ride white flytmedel känd som "Shake and bake" av guider. Detta flytmedel som kommer i pulverform är snabbt och lätt att använda. En fluga som fortfarande sitter på tafsen & är våt, lägg i burken och skaka. Den kommer ut torr och belagd med flytmedel. Funktioner: Pulver flytmedel, lätt att använda, Stor öppning för eventuella stora flugor. Bruksanvisning: Öppna flip locket och släpp ner flugan i behållaren. Håll locket stängt och skaka några gånger. För bästa resultat, använd Aquel eller Lochsa före Top Ride. Lämnar inte oljefläckar på vatten.

Top Ride känd som "Shake and bake"

Loon är ett varumärke som har det mesta inom  flugfiske och flugbindning. Det är nog ett av de mest sålda kemikalierna hos oss. Dom har även ett brett sortiment utav andra tillbehör så som verktyg, peanger, linklippare och mycket mer.

Loon har det du behöver till ditt flugfiske.

De flesta som har flugfisket ett par år har prövat deras saker för flugfisket och är väldigt nöjda med deras produkter. De har tagit fram en hel del produkter för flugbindningen så som UV lim, saxar och andra tillbehör som underlättar. Dom är under ständig utveckling och ligger i framkant på att ta fram nya saker. Detta gäller både kemikalier och till flugbindningen.  Vi hoppas att du blir nöjd också.

Märke Loon Chemicals
"

Inga produkter hittades

Du gillar kanske också

Andra har även tittat på 

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon: 054-54 30 00

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart