Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Abborrfemman / Abborrfemman hårdbeten / Abborrfemman Daiwa Prorex Metal Vibe 4,8cm/14g

Abborrfemman Daiwa Prorex Metal Vibe 4,8cm/14g är ett stenhårt vibrerande bladebait som garanterat sätter fart på abborrarna! Testa dessa tokheta custom färgerna från Abborrfemman! För dig som aldrig fiskat med ett vibrationsbete förut säger vi bara en sak: Testa! Denna betestyp är verkligen rolig att fiska med och väcker även de sömnigaste abborrarna. Daiwa Metal Vibe är gjord helt i metall och med sin lövtunna profil kastar det till månen och sjunker snabbt. Ett bete som täcker mycket vatten och kan fiskas på alla djup, beroende på hur länge det får sjunka. I samma stund invevningen startar börjar Metal Vibe vibrera kraftigt i vattnet och lockar fisk från långt håll. I vårt eget fiske har vi märkt gång på gång att när huggperioderna är över och våra jiggar ratas. Kan vi åter igen få fart på de randiga med vibrationsbeten.

Metal Vibe har tre olika infästningshål på ryggen för att kunna variera gångläge och vibrationer. Ju längre bak man sätter sitt beteslås desto mer vibrationer. I förpackningen medföljer även en liten spinnarsked med ett lekande. Byt ut den bakre trekroken mot skeden och vips har du ett hybridbete! Genialt och mycket effektivt då skeden startar sin rotation så fort betet träffar vattenytan. Betet lockar alltså även på sin väg ned i vattenmassan då skeden roterar och ger betet en helikopterliknande gång. En liten varning dock: Det här betet är kraftigt beroendeframkallande!

Du gillar kanske också

Nyinkommet i shoppen

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon: 054-54 30 00

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart