Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Vinterfiske / Stolryggsäckar och skryllor / Pimpelskrylla Helios Extreme

Pimpelskrylla Helios Extreme. En riktigt smart pimpelskrylla där man enkelt får med sig allt som behövs ut på isen. Eftersom den är tillverkad helt i slagtålig plast innebär det låg vikt och att ingen snö eller is kan frysa fast någonstans. Locket är klätt med en tjock foamskiva som värmer skönt när man sitter på den. Under det första locket sitter tre mindre lådor som är perfekta att förvara beten, krokar och andra småsaker i. Dessutom finns två stora avlånga fack som sväljer mängder med prylar. Dessa kan dessutom delas av med medföljande skiljeväggar om så önskas.

Pimpelskrylla Helios Extreme - Nu är det enkelt att få med sig allt ut på isen!

Själva huvudfacket inuti skryllan kan också delas av med skiljeväggar eller användas helt till fiskförvaring. Det medföljer 3 st skiljeväggar. På framsidan finns som vanligt ett hål att släppa in fisken i. Men om man inte vill använda det  medföljer även ett lock till hålet. Då får man en helt tät förvaring istället! På båda gavlarna sitter 2 stora sidofack där man förvarar pimpelstickorna, isskopan och liknande. Bottnarna på dessa sidofack har dräneringshål så att inget smältvatten blir kvar. En genomtänkt och mycket smidig pimpelskrylla. Höjd: 41cm Längd: 44cm Bredd: 23cm Vikt: 2,4kg  

Inga produkter hittades

Du gillar kanske också

Nyinkommet i shoppen

Allt om fiske - nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om fiske, fiskprylar och allt däromkring.

Kontakt

Telefon: 054-54 30 00

E-post: info@bojdaspon.se

Öppettider:

Måndag - fredag 10-18
Lördag 10-13

Böjda Spön Arvika 

Storgatan 34
671 34 Arvika

0570-711 690

Böjda Spön Sunne

Långgatan 12
686 30 Sunne

0565-711 600

Böjda Spön Karlstad

Gräsdalsgatan 16
65343 Karlstad

054-54 30 00

© Böjda Spön AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart