Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Dina sportfiskebutiker i Värmland

054-54 30 00      Öppettider     Villkor & policy      Kundtjänst

Varukorgen är tom

HEM / Rullar / Haspelrullar / Penn haspelrullar / Penn Conflict II 4000

Penn Conflict II 4000 haspelrullen är lätt, går mjukt och är riktigt snygg. Designad för den kräsne fiskaren med känsla för kvalité. Penns lättaste rulle hittills, hela 20% lättare än föregångaren Penn Conflict. Passar utmärkt till alla typer av saltvatten fiske kring kusterna som till havsfisket eller spinnfiske, fungerar även utmärkt till insjöfiske efter t.ex. Stor Gädda, Karp eller varför inte Mal.

Penn Conflict II 4000 passar perfekt till det lite tyngre fisket.

Penn Conflict II har en ny diskret design, en lättviktsdesign (vår lättaste spinnrulle någonsin) och silkeslen HT-100 drag. RR30 Rigid Resin kropp och rotor är extremt lätta och hållbara. Internt är Conflict II utrustad med vår CNC Gear Technology och högkvalitativa kullager av rostfritt stål. Med Superline Spool ™ behövs ingen backing på grund av gummitätningen som hindrar superlinor från att glida. Aluminium ram och sidor 7 1 lager system Väl tilltagen bygel i aluminium Spole anpassad för flätlina Techno.balanced ™ balanserad rotor för mjuk hemtagning En rotor i Carbon gjord för att klara stor påfrestning (1000-4000 storlek) Bromsbelägg/skivor i HT-100 Carbon Infinite anti-reverse utväxling 6,2:1 266gr max broms 6,8kg. Penn rullar och spön ses som de mest slitstarkaste utrustningarna som finns på marknaden. Det är ett mycket varumärke och kända för sin kvalitet på sina spön och haspelrullar. De säljer också en rad andra produkter som exempel är kläder, tänger, knivar.

Penn produkter tycker vi mycket om.

Penn grundades så tidigt som år 1932 av en man vid namn Otto Henze, som då kom från Tyskland till USA. De legat i framkant vad gäller moderna utvecklingen av fiskeutrustning,framför allt rullar och fiskespön. Den mest kända produkten är ett fiskespö vid namn Senator. Tog fram det på 1930-talet och utvecklat det under åren och säljs än idag. Penns produkter är designade och utformade för sport- och tävlingsfiske, men de flesta av dessa kan lika väl användas av fritidsfiskare. Haspelrullarna från Penn är en kategori som har blivit populär i hela världen. Vi har ett välsorterat utbud av rullar. Deras rullar är av hög kvalitet. Många av dem är tillverkade helt i metall och bygel är av kraftigt aluminium. Haspel rullarna är lätta att använda, tål det mesta. Modellerna finns i flera olika storlekar. Ingår i ABU koncernren. Detta är ett säkert kort.
Märke Penn Haspelrulle